• Seminars & Events
  • Latest
  • Archive
  • RSS Feed

Back

12 July 2007

CRC PhD Conference

Location: Michael Young Building
Time: 9:30am-5:00pm
Speaker(s): Prof Bashar Nuseibeh, Prof Anne De Roeck

Day 1 – Thursday, 12 July
9:30 30 mins Registration & coffee
10:00 15 mins Welcome and introduction
10:15 75 mins Student presentations (5 + 5: 2 sessions in parallel) Give an overview of your research: 10 minutes talk and 5 minutes discussion per student
11:30 30 mins Coffee
12:00 60 mins Student presentations (4)
13:00 60 mins Lunch
14:00 90 mins ‘Genre of research papers: writing for different purposes’ Introduction followed by group discussions
15:30 30 mins Coffee
16:00 90 mins ‘Up against the wall’ Sharing advice and insights with your peers
17:30 Pavilion Bar
19:00 Dinner – The Plough
Day 2 – Friday, 13 July
9:00 90 mins Mock viva Charles Haley, Bashar Nuseibeh & A.N. Other
10:30 30 mins Coffee
11:00 45 mins Student presentations (3)
11:45 30 mins ‘How to read a paper in 10 minutes’
12:15 60 mins Lunch
13:15 60 mins Posters: three 20-minute sessions
14:15 Closing


Save to your Calendar